Stone Care Professional

388.050 Ft1.478.100 Ft

Tökéletes védelem történelmi értékeink védelméreTökéletes védelem történelmi értékeink védelmére

A Ceracoat Stone Care Professional vékony nano kerámiabevonata vízállóvá tesz és megóv bármely ásványi felületet, így különösen alkalmas műemlékek, régi épületek, műtárgyak védelmére. Taszítja a vizet (cseppet képez, nincs beszivárgás a felületen át), a por és szennyeződés nem hatol át vagy tapad meg az ásványi felületeken többé. Nem változtat a felület kinézetén (láthatatlan). A Ceracoat  Stone Care Professional vízállóvá teszi és megóvja a kezelt ásványi felületet a folyadékoktól (víz, olaj stb), a portól és általánosságban a szennyeződéstől, használata után nem lesz többé szükség tisztítószerekre.

ALKALMAZÁSI TERÜLETEI:

Bármilyen ásványi felület, például homokkő-, beton-, terrakotta-, agyagtégla-, porózus gránit/márvány-, mészkő- vagy kőburkolat felületvédelmére alkalmazható.  Padló- vagy falburkolatokhoz, homlokzatokhoz, tetőcsempékhez, kerti járólapokhoz, medence csempékhez, kőszobrokhoz, szökőkutakhoz, stb., szintén használható  a Ceracoat Stone Care Professional.

ALKALMAZÁS:

A kezelendő felület minden esetben legyen tiszta (javasoljuk a Ceracoat Wonder Cleaner használatát) és száraz! Először tegyen egy próbát: cseppentsen vizet a felületre. A Ceracoat Stone Care Professional-el kezelendő felület fel kell, hogy szívja a vizet. Ha a vízcsepp nem szívódik fel, ez azt jelenti, hogy a felület előre kezelt és nem ez a megfelelő Ceracoat termék a kezeléshez ! Ellenkező esetben addig permetezze a Ceracoat Stone Care Professional-t a kezelendő  felületre amíg egy vékony nedves réteget nem lát. Ezt követően 24 órán keresztül hagyja száradni a kezelt felületet. Az így kialakított nanobevonat rendkívül tartós, ezért ( megfelelő alkalmazás esetén ) a kezelt felületre 3 év garanciát adunk, és amennyiben a felületkezelést cégünk végezte, évente egyszer  ingyenesen megvizsgáljuk a korábban kezelt felületet.

Anyagszükséglet : 10-15 ml/m2

A KEZELT FELÜLET TISZTÍTÁSA:

A kültéri ásványi felületeket az eső tisztítja majd meg – egyébként csak öblítse le vízzel, nem lesz szüksége többé tisztítószerekre. Szükség esetén  magasnyomású víztisztítás (50 bar-ig) is alkalmazható.

A HASZNÁLAT ELŐNYEI:

  • víztaszító tulajdonsága következtében jelentősen növeli a kezelt felület élettartamát,
  • nincs többé szükség drága tisztítószerekre,
  • környezetbarát (vegyszermentes),
  • használatával megelőzhető a szennyeződések lerakódása,
  • ellenáll a savaknak, lúgoknak és a káros UV-sugárzásnak,
  • a termék élelmiszer semleges,
  • láthatatlan.

Amennyiben az épület / falfelület / kőszobor, stb. ki van téve a graffiti veszélyének, ennek megelőzésére a speciálisan erre a célra kifejlesztett Ceracoat Anti Graffiti alkalmazását javasoljuk!