Honlapkészítés, weboldal készítés, honlap telepítés

HonHonlapkészítés, honlap telepítésA készülő honlap, weboldal alapja lehet html, php, különböző
CMS (Content Management System = Tartalomkezelő rendszer), sablonnal vagy egyedi grafikával, keresőoptimalizálással készült weboldal. A honlapokhoz adminisztrációs felület tartozik, melyen keresztül sokkal egyszerűbb, gyorsabb, költséghatékonyabb a honlap fenntartása, frissítése, módosítása.

Telepítünk ingyenesen letölthető, magyar nyelvű, nyílt forráskódú (Open Source) tartalomkezelő rendszereket (pl. Joomla!, WordPress) és php alapú fizetős CMS-eket is. A CMS rendszereket a honlap technikai igényeinek és megrendelőink számítógépes ismereteinek megfelelően ajánljuk.

TÁRHELY, DOMAIN REGISZTRÁCIÓ

A nálunk készülő honlapokhoz ingyenesen vállaljuk a tárhely és domain regisztráció ügyintézését.

TÁRHELY AJÁNLATAINK
2.900 Ft-tól/év

Honlapkészítés, honlap telepítés árak

honlapkészítésA honlapok igénytől függően, a felhasználandó CMS rendszer jellemzőivel készülnek, különböző ingyenes és fizetős bővítményekkel, biztonsági és keresőoptimalizálási (SEO) lehetőségekkel, beállításokkal. Telepíthetők ingyenes, fizetős vagy egyedi tervezésű design-nal, esemény manager-rel, hírlevélküldő szolgáltatással, webáruházzal, fotó galériával, és még számtalan egyéb bővítménnyel. Pontos, részletes árajánlatot, a megoldandó feladat ismeretében tudunk adni. Honlapkészítés áraink versenyképesek, az aktuális piaci viszonyokhoz és az egyedi igényekhez igazítjuk.

Kérje ajánlatunkat, vegye igénybe díjmentes konzultációnkat.  Kapcsolat

Opcionális, honlappal kapcsolatos szolgáltatások

  • Egyedi honlapok tervezése
  • Bannerkészítés, banner tervezés, látványtervek
  • Arculat, logó tervezés
  • Keresőoptimalizálás, honlap monitorozás
  • Honlapok felújítása, honlapok karbantartása
  • Tárhely ajánlatok  2.900 Ft-tól/év
  • Honlap sablonok testreszabása